lördag 10 augusti 2013

Höstväder


Nu har friidrotts-VM dragit igång, och jag känner (som alla år) att sommaren börjar lida mot sitt slut, den är på slutspurten nu, snart är hösten här.
Och med dagens väder - regn, regn, regn, lite sol, och regn igen, så känns det ju ännu mer höstlikt ute! Känns ändå ok, med tanke på kantarellerna;-)

Och sen får man tänka på det positiva med hösten oxå, tända lampor i fönstren, tända ljus, och någon bra film eller pysslande=) Härligt! Då gör det inte alltför mycket om det regnar;-) Värre är ju när det regnar hela dagarna, så man knappt kan gå utanför dörren utan att bli genomvåt!=/ Och sen när det ser ut som man duschat bara man går fem meter.... Inget kul! Men man blir ren;-) *skratt*

Går gärna i ide dessa dagar, varför lämna den trygga sängen mer än då man måste? Dessutom kan man ju virka, läsa och lösa ordlekar sittandes i sängen, funkar ju utmärkt!=P Och jo, sen klart man (tyvärr) sitter med laptopen i sängen (men såklart skydd under, och ser till att inget farligt händer! Sen drar jag ALLTID ur efter! Vill ju inte riskera att starta en brand, inte så smart!)


Hmm.... Tjaa, det var nog dagens inlägg! Ha det bra=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar