söndag 17 november 2013

Besiktning, möbler.....


Oj, nu har det gått en hel vecka till! En vecka med flera IKEA-besök (borde få en egen snabbkassa där....!), möbelköp och montering (tur jag har pappa - annars hade jag aldrig klarat det!).

Började i måndags: Till lägenheten, hade med oss några lådor.. Till IKEA efter - Köpte skrivbord...
Tisdag: IKEA - Köpte soffa (visste ni att man måste köpa soffstomme för sig, och klädsel för sig?! Mycket krångligt det där...! Men ett plus är ju att man enkelt kan köpa nya klädslar, och byta om/när man vill=) ), arbetsstol, soffbord, och bokhylla/avskärmare, och lite småsaker (igen, man får nog aldrig nog!).. Till lägenheten med syster och busunge. Hjälpes åt att montera soffan, och klädseln - gick ju mycket fortare än vi kunnat ana! Givetvis provsitta och ha det gött!;-)
Onsdag: Till lägenheten, besiktningsmannen kom och kollade runt - och det snälla protokollet ändrades en del! Bl.a. att badrummet ska målas om, skåpsluckorna i hallen ska målas om (och ev. ny tapet även i hallen..), köksbänken håller på att ge sig (kanterna...=/ ).. Och sen det jag redan visste - Tapetsera om i kök och stora rummet. Och just det, städning oxå...!
Men frågan är ju bara när det kommer ske....! Inte helt lätt det där...!
Fredag: In till IKEA (HAr jag nämnt den affären nångång förut?!), köpte matta och lite smått... Till lägenheten, hade med oss flera lådor - så äntligen en del att packa upp! Syster och busunge kom senare, T börjar säga "Iii" för moster Sofie=) *glad*
Fick upp lamporna i hallen och stora rummet - liiiiite ljusare nu! Nu kan man ju vara där även kvällstid;-)

Just det - Lite "pyssel" oxå - fick köpt cardstock - 10 vita ark blev det - perfekt att ha till julkort! Längtar tills man kan börja! Det är ju den 17:e idag, inte så långt kvar till december... *längtar*

Antar att kommande vecka kommer bli lugnare - Inte mycket kvar att montera nu, man börjar få mer och mer ordning, så tror minsann jag och Smulan kan sova över där i slutet av veckan=) Kommer säkert bli bra! Bara jag får igång några tv-kanaler så...;-) Eller, jag har ju dvd;-)

Och en allmän varning: 0042-nummer håller på och ringer runt - verkar som dom kommer ringa till ALLA mobiler - Så snälla - Svara inte!! Och för all del - Ring INTE upp!!! Bluffsamtal!
(Detta är inte vad min blogg handlar om, men man måste skicka ut sådana här varningar! Vill inte att någon ska bli lurad!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar