torsdag 24 oktober 2013

IKEA-besök #1


Var till IKEA igår (jaaa, jag lovar - jag kom faktiskt ut från affären redan igår! Chockerande nog efter bara 2 timmar....;-) ), men var för trött för att kunna skriva..
Och det med tröttheten.. Man blir trött när man knappt kunnat somna, och dessutom vaknar av en katt som vill ut redan kl 8, och man själv ska tvingas upp senast 8.30.... Zzzzz!

Men i vilket fall, jag kollade in soffor, provsatt flera och kollade in priserna (min favoritsoffa har faktiskt ett väldigt bra pris! *glad* ), gick runt, kollade in alla smårum, provsatt flera stolar, kollade in matbord, lade mig i flera sängar (helt utan att somna!=P ), plockade till mig lite från övervåningen.. Gick ner, tog en vagn - och kom lös!;-) Bakform, skärbräda (trä), bestickset, servetter, servetthållare, fotoramar (5 stycken av de absolut superbilligaste - mer om mina planer om ett tag!), potpurri, doftljus, blockljus, kaffemuggar..... Och säkert mer jag glömt räkna upp!
Men sen, i slutet, vid lamporna tog min ork slut - kan ha berott på att vagnen var väldigt full.... Men orkade inte köpa lampa, och slökollade bara på dekorationer och fotoramarna....
Kan säga att det tog sin tid att lägga upp allt på varubandet, och sen dagens chock - Allt det jag köpte gick ju på 1350! Mycket mindre än jag räknat med!! Men kan säga att mina varor tog upp hela utrymmet där efter själva kassan, så paret bakom skrattade nästan när dom såg allt... Men det bjuder jag på;-)
Packa ner, och skulle sen köpa djungelvrål (ett måste för lakritsälskare!), och såg att dom hade två Twist-påsar för 30! Klart jag måste köpa det med!=) För det är ju det priset (och över det!) som en enda påse brukar kosta...!

Men kort sagt, jag blev väldigt nöjd med mina inköp, och det som är kvar att köpa nu är ju säng, matbord & stolar, soffa & soffbord (och fåtölj?), och bokhylla...
Och sen blir det att köpa dekorationer! Vaser, mååååånga ljus, fina smågrejer, korgar, förvaring....
Har en liten känsla av att det kommer bli många IKEA-besök framöver, men inte mig emot....;-)

Och en liten notis bara: Det finns vissa som säger "Det klart man måste gå med någon! Ha någon att bolla idéer med!", men jag säger NEJ! Det är absolut skönast att handla själv - och bara lyssna på sig själv, vad JAG vill ha, inte vad andra tycker jag ska ha, vilka färger jag skall ha, vad som passar ihop eller andra "goda råd", slippa ta hänsyn till en som vill stanna till där jag vill gå vidare, eller som "Kolla in här!", det är bara störande och trycker emot mina viljor!
Så fick jag sagt det....!

* * * Psssst, 24:e oktober idag - Två månader kvar till jul! Snart dags att börja julpyssla! Längtar!!=)
Men snön får gärna vänta till december!

Ha det bra=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar