onsdag 30 oktober 2013

Nycklar!


Igår (tisdags) åkte vi in till stan för att hämta lägenhetsnycklarna - Tre till antalet. Och så den fina grejen att porttelefonen är kopplad till mobilen, så ingen interntelefon i lägenheten=) Och chip som dras när man ska gå in=) Bra säkerhet att vi boende vet vem som släpps in!
Upp till lägenheten, kolla in och bedöma hur det ser ut utan möbler - och hade han inte haft mattor på vardagsrumsgolvet så hade jag sett hur vet verkligen ser ut! Cigarett-märken lite överallt på golvet, och hack... Riktigt fult! Och städningen inne på toa ska vi inte tala på... *urk* Så nä, det blir att klaga!
Tapeten i köket hade rivmärken (efter ett försök att sätta upp en plansch).. Och i vardagsrummet var det inte alltför fina märken efter sängen=/
Synd att det är så, för det är ju en fin lägenhet i övrigt!

Hade med mig det allra första in, packade upp och ställde rätt, kul! Men jösses vad tomt det var, och sen ekot som blir!
Och så kom vaktmästare och hejade, och idag (onsdag) kommer det bli rundtur i huset - tvättstugan och förråd osv, kul=) (om man hittar dit igen;-) ).

Blir att köpa bord & stolar och montera ihop (perfekt med pappa ibland!), och kanske något mer... Och verkar som vädret inte blir det finaste, så inga lådor in idag. Hurra, det blir ju nästan lite som jag vill ändå;-)

Men ska snart somna om så jag orkar med ytterligare en fullspäckad dag!
Nattis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar