tisdag 1 oktober 2013

Oktober!


Jösses, redan oktober - och en ynka månad kvar tills jag kan börja flytta in! (Men enligt rykten så har han som bor där nu redan börjat tömma ur lägenheten.. Kul att veta;-) ).

Var iväg in till stan snabbt idag, gick bl.a. in på den nya djuraffären - Grizzly!=) Köpte en kattleksak till Smulan - visserligen har hon några miljoner leksaker, men hon behöver bli aktiverad sen när hon är mycket inne - en ring med en boll inne i, som katten får "sparka" med tassen så bollen rullar runt... En slags evighetsleksak;-) Tror nog de flesta har sett klipp på YouTube när katter leker med sådana;-)
Hon har provat den nu ikväll, med betyget godkänt! Men det tog ju en stund att lista ut vad det var för grej, så tvåbentsmamman fick visa...=P

Och säger såklart GRATTIS till buspojken A som fyller idag! Hela 6 år!=) Har tyvärr inte gjort klart presenten till honom... Har ju inte hunnit=/ Inte lätt att göra två saker samtidigt....

Och så måste jag ju packa - böcker, dvd:er, pyssel, julsaker...... En del saker kan jag ju faktiskt vänta lite med, och ta dit det absolut viktigaste först, och sen återanvända kartongerna=) Blir ju mycket bättre då=) Varför slösa?!

Men är trött nu ikväll, så jag kryper snart ner bredvid Smulan och somnar sött=)
Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar