onsdag 25 september 2013

Fågelbordet


Nu är fågelbordet uppsatt, och det börjar komma några - än så länge bara talgoxar och hackspetten... Och sen är det en väldigt ovanlig fågel, som sitter en liten bit ifrån och kollar in, en svart-vit fågel, som ibland går fram till fågelbordet och kollar närmare (och halvt skrämmer ihjäl fåglarna). Det är väldigt synd om fågeln, de andra småpippisarna blir skrämda... Vet inte varför, men det kan bero på att fågeln till utseendet är väldigt lik en katt.... Och lyssnar till namnet Smulan...;-)
Hon tittade ut imorse, och ställde sig vid dörren och ville ut... Fem minuter senare satt hon där vid fågelbordet och kollade! Man måste ju hålla vakt...;-) Både en och femtioelva gånger per dag...!

Vi är totalt 17 kusiner (på min pappas sida), och det är 9 som har barn... Men nu iår verkar det ha blivit rena babyboomen! Tre som blivit mammor (andra gången för alla tre), och nu en som blivit pappa (barn nr 3), och snart en till som kommer bli pappa... Jösses! Kul att veta att släkten växer, men ändå lite synd att man bara har kontakt via nätet, så det är ju ändå inga man kommer träffa... Eller, rättare sagt - om man träffas nångång så är det ju mer en slump! Det är ju inga planerade möten....=/

Nåväl... En annan sak jag tycker är väldigt tråkig nu iår är kantarell-bristen=( Har ju knappt varit nånting alls här hemma=( Bläää!

Jaja.. Ha det bra=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar