tisdag 10 september 2013

Hagmans konditori!


Jaaaaa, idag (en dag före utgivningsdatum) kom den hem - Hagmans konditori - En retromusikal-föreställning=) Knut Agnred, Per Fritzell, Anders Eriksson, Jan Rippe, Pernilla Emme och fem dansare på scen (och Den ofattbara orkestern!).
Fyra herrar i 65-års-åldern som av en slump träffas på en kaffebar, och kommer på att det var just där - i den lokalen deras favorit-konditori låg för ungefär 50 år sedan (herrarna var vänner förr). Det blir en massa minnen, så dom "förflyttas" tillbaka till -50/-60-talet, med tidstypiska kläder och miljö, och när dom sedan är i nutiden så har kaffebaren faktiskt blivit ett retro-konditori, med samma saker som på den gamla tiden=)
En fin, rolig, underbar föreställning som måste ses! Särskilt om man gillar -50, -60-talen, ni kommer absolut känna er hemma i miljön!=)
Har kollat på den ikväll, njöööööt som en spinnande katt hela tiden=) Men så älskar jag ju Galenskaparna & After Shave i övrigt oxå;-)

Förresten, här är ett minne från föreställningen - september 2010 (det var medlemsdag för oss riktiga galningar;-) ):

* Efter själva föreställningen, då var det fritt fram för kamerorna!
Alla sex på scenen samtidigt, även fast Kerstin Granlund tyvärr inte syns här=(


Och så fick jag hem ett stoooort paket idag (kom ju nästan inte ner i brevlådan!) med en box med alla Polisskolan-filmerna, jippie!=) Det är lagomt mycket action för mig;-)

I övrigt har jag väl inte gjort så mycket idag..... Tagit det lugnt, gosat med Smulan, "rensat" bland dvd-filmerna (låter som jag har kastat något, men nej - bara sorterat dom bättre!)

Ha det bra=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar