lördag 27 juli 2013

Geniet


Säger ett stort GRATTIS på födelsedagen till Claes Eriksson som idag fyller 63 år! Hipp Hipp Hurra!! Denne ordkonstnär, han borde geniförklaras=) Alla texter och ordvräningar, han borde få Nobelpriset - minst sagt!
Enligt uppgifter så har han redan nytt på gång - minst ett år i förväg=) Hoppas han & de övriga i Galenskaparna & After Shave håller på läääänge till!
En stark stjärna på svenska humor-rymden!=)

Annars har inte mycket hänt idag.. Monterade öron, svans och armar på panda, men ena benet var väck!=/ Får göra nytt... Och dessutom blev den inte så jättefin - bra för att vara första försöket, men inte så fin att visas upp;-)
Men däremot började jag virka på en tusenfoting -ett perfekt projekt för nybörjare!=) Bara att virka runt och runt, det ända man ska tänka på är ju antalet maskor per varv, och sen det lite knepiga att byta färg (nej, inte klippa av tråden emellan! Utan "göm" den inuti kroppen, och ta "fram" den när det är dags att byta! (Inser att det låter krångligare än det faktiskt är...)

* * Just det, 9-åriga E satt med sin mamma (syster) igår och kollade i virkbok - "Den vill jag ha, å den vill jag ha..." hela boken igenom... Jösses, sätta press på moster direkt!=P

Ha det bäst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar