onsdag 19 juni 2013

Nordens ark!


Jaaaa, idag var det äntligen dags att träffa kompis M., och hennes lille A.=D Åkte som planerat till Nordens ark, gick runt där ett par timmar - det tar ju sin lilla tid, och man måste stanna till vid alla ställen och kolla! Och ibland kan djuren vara väldigt välkamouflerade! Men vi fick ju syn på de flesta arterna;-) Blev över 250 kort där, och kan ju givetvis inte ta in alla här!=P Men undrar hur det kunde bli så många foton på tiger? Hmm.... Kanske för att vi stod där länge och tittade (och njöt), kanske för att alla tre ungarna faktiskt kom ut och lekte=) Eller för att kattdjur helt enkelt är mina favoriter;-)
Personligen tror jag på en bra blandning av det!;-)

Efter det åkte vi ut till kusten - turister måste ju se Bohuskusten om man ens ska räknas som att ha varit i Bohuslän;-) Åkte ut till Smögen, och doftade på (ett blåsigt) havet=) Häääärligt! Lätt att förstå att man älskar kusten, man blir helt enkelt beroende=) Underbart!

Sen åkte vi hem till mig och tog en fika och pratade lite innan M. skulle börja åka hemåt.
Givetvis underbart kul att träffas, men en dag är ju för kort... Så hoppas hon vill komma tillbaka många gånger!

Och här kommer några bilder=)

Klar nostalgi! Men denna är dock inte till för att ringa med, utan "Lyft på luren, och tryck på en siffra, och hör hur djuret låter!" 


Utsikt!!

Stolt tigermamma med ungar.

Klart ungarna måste leka! Helt fantastiskt att se! 


Gaaaaahh, titta vad jag är stor! (Eller kanske: "Vill ha den köttbiten!")

Tog som sagt antalet fler bilder, men alla blir ju inte bra=/ Och sen är det ju svårt att ta kort på vissa djur.... Önskar jag hade måååååånga gånger bättre zoom! Eller varit alldeles nära;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar