söndag 9 juni 2013

Slappdag


Är trött idag, bröllop (tittande;-) ) tar nog på vem som helst *harkel* Man är ju verkligen sååå med när man sitter i soffan! Eller... Nåja, man vrider ju på huvudet för att se bättre, och vill se lilla charm-Estelle;-)

Men allafall idag... Har ju åtminstone orkat med att klä in de två sista arken i minialbumet, alltså E och sistasidan..=) Men inte dekorerat än, får göra det någon dag, det roliga kvar;-)

Och så är ju sommarvärmen här, vilket märks när man har katt - som gärna vill ut tidigt! Men matte är inte alls morgonpigg, men får sträcka på sig och släppa ut henne runt kl 8, eller ibland halv 8... Men idag tog även hon sovmorgon - till kl 10! Men kan ju iochförsig ha berott på att det regnade tidigare i morse, och inte fasen vill man ju bli våt om tassarna - eller pälsen! Är man snobbig så är man;-)

Kollade på Google, och sökte på mitt bloggnamn "Lillasyster pyssel", och tänka sig - det kommer upp blogglänkar!! Jippie!;-)

Hmm... Undrar vad jag ska hitta på i veckan då.. förutom det extremt svåra att scrappa.... Kanske altra min lilla pappersask, eller göra lappar till plastburkarna.... Går nog ut i solen en sväng oxå! Och bloggar... Och spelar på Facebook.... Fullt upp, med andra ord!=P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar