tisdag 11 juni 2013

Soooommar!!


Ok, nu har det ju varit fint väder ett tag, och riktigt sommarvarmt, och många av de saker som man räknar som "säkra sommartecken" som blir fler och fler: Hundkex, prästkragar (visserligen inte hemma hos mig än, men snart hoppas jag!), och det viktigaste - eller allafall klart godaste - smultron och jordgubbarna!!

Hemma hos mig (får tyvärr bli utan fotobevis idag...=( ) växer smultron på riktiga solsidan (haha, konkurrens där, tv4!) så dom kommer rätt snabbt - och idag såg jag de första - MOGNA!! Underbart gott! Nu är ju sommaren här på allvar! Hurra!!
Dröjer väl någon vecka innan jordgubbarna får färg, men visst ska man prata med dom så dom blir glada!;-) (Sen att man äter upp dom är något annat...)

Och en liten grej bara, ett väldigt i-landsproblem: När man är som absolut hungrigast (då blodsockret är på minus 100) och man joggar in på snabbmatstället (ni vet, det med gul logga.... Som nog alla käkat vid nångång!), bara ett par som är före i kassakön - men självklart är det de absolut segaste människorna som finns!! Som knappt vet vad dom gör där, som har problem med det ena och det andra, som tar lika lång tid som 15 "vanliga" kunder.... som gör att man tappar tålamodet helt - tycker jag borde fått gratis mat där, eftersom det var så segt;-) Och sen är det ju inte lättare av att se andra kunder komma in, få en ny kassa öppnad och snabb service.. Puuuust!!=(
Och när man väl kommit fram till kassan, står där och väntar på maten, två killar som ställer sig bakom - och ställer sig riktigt obekvämt nära!=/ Fyyy säger jag! Undrar om det är någon dold kamera som tycker det är väldigt roligt att jävlas med mig då jag är lätt irriterad redan från början..... Hmmm=(

Hoppas ni andra har haft en bättre dag än mig!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar